PilgrimReservations.com - Video is King. Download een professioneel geproduceerde video om te gebruiken op uw website of sociale media. Verhoog de belichting dramatisch met een video die is aangepast voor hotels en hostels

Het lijdt geen twijfel dat videomarketing van cruciaal belang is voor uw hotel, hostel of boetiekaccommodatie. Maar waarom? Video kan de reserveringen op uw website en boekingssites met 80% vergroten. Het verhoogt ook de betrokkenheid van klanten, wat leidt tot een 50% snellere omzetgroei. Sociale video genereert 1200% meer shares dan gecombineerde tekst en afbeeldingen.

Hotelvideo

Met statistieken als deze kunt u video niet negeren voor uw bedrijf.

Ontvang vandaag nog een promotievideo voor uw hotel, hostel of andere accommodatie. Instant World Booking biedt nu deze unieke en betaalbare service. U krijgt een op maat gemaakte video met moderne ontwerpfuncties voor uw eigen marketinginspanningen. Breng uw beste services en voorzieningen voor potentiële klanten onder de aandacht. Gebruik het op uw website, sociale media of overal waar u uw accommodaties wilt promoten. Zonder een marketingvideo kun je gewoon niet effectief concurreren op de sociale media van vandaag, of de extreem belangrijke millenial-kliëntenpopulatie adequaat bereiken. Bekijk onze demo's hieronder. Je zult verrast zijn hoe betaalbaar je eigen gepersonaliseerde video zal zijn. Neem gewoon contact met ons op.

Aan de slag met je eigen video?
Neem contact met ons op

  • Als u een video op een bestemmingspagina opneemt, kunt u de conversieratio met 80% verhogen
  • Bedrijven die video gebruiken, hebben 41% meer webverkeer van zoeken dan niet-gebruikers
  • Facebook alleen genereert dagelijks 8 miljard videoweergaven.
  • Videopost op Facebook heeft een 135% groter organisch bereik dan fotopost
  • Na het bekijken van een video, heeft 64% van de gebruikers een grotere kans om online te kopen
  • Kijkers behouden 95% van een bericht dat ze in een video bekijken, tegenover 10% bij het lezen ervan
  • Video in een e-mail leidt tot 200-300% verhoging van de klikfrequenties

Bron: Forbes.com

Ontvang vandaag nog een promotievideo voor uw hotel, hostel of andere accommodatie

U kiest het thema voor uw video, voor de beste presentatie van uw unieke accommodatie, voorzieningen en locatie. Je video kan meestal een duur van 2 tot 5 minuten hebben (Tip: kortere video's van ongeveer 2 minuten krijgen de meeste betrokkenheid). De uiteindelijke video is opgenomen op uw profielpagina's op ons uitgebreide netwerk van reissites. Voor de meeste eigenschappen komt dit neer op meer dan 300 afzonderlijke webpagina's met uw video- en profielinhoud, wat belangrijk is. Het wordt ook permanent op ons YouTube-kanaal weergegeven. We zullen uw video ook promoten op al onze sociale mediakanalen. Ten slotte ontvangt u ook een kopie van uw video voor uw eigen privé- en commercieel gebruik.

Bekijk onze demo's voor marketingvideo's

Soms is een foto meer dan duizend woorden waard. Elke demo vertegenwoordigt een voorbeeld van een promotievideo. Deze demo's illustreren de kracht van een aangepaste video die alleen voor uw hotel is geproduceerd.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Demo # 9
Demo # 10

Video's in een hostelstijl

Dit zijn voorbeelden van promotievideo's voor hostels en accommodatie in hostelstijl.

Demo # 11
Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Youtube kanaal

Voor meer demo's en video's van Instant World Booking, bekijk ons ​​YouTube-kanaal.

Aan de slag met je eigen video?
Neem contact met ons op

Onze socialemediamarketingservice voor hotels en hostels is de perfecte aanvulling op onze videoproductieservice. Meer informatie over onze andere services.

Meer diensten